​کارگاه یکروزه تریاژ در شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین برگزار گردید

در این کارگاه علاوه بر پرستاران و پرسنل بیمارستان شهدای هرسین ، پرسنتارانی از شهرستان های کرمانشاه ، سنقر ، کنگاور و صحنه حضور داشتند.

کارگاه یکروزه تریاژ در روز چهارشنبه مورخه 20/08/94 در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین و باحضور پرستاران بیمارستان شهدای هرسین و پرستارانی از شهرستان های مجاور برگزار گردید.

در این کارگاه آقای چغازردی مسئول اورژانس استان که بعنوان مدرس حضور داشتند سرفصل هایی مانند دسته بندی بیماران در حوادث غیرمترقبه ، دسته بندی بیماران در تصادفات و تریاژ در اورژانس را به صورت مختصر و مفید جهت شرکت کنندگان شرح دادند.

در پایان جلسه سرکار خانم میری مسئول آموزش استان نیز در مورد آموزش و اثرات مفید آن مطالبی را عنوان کردند.

سرکار خانم جنتی سوپروایزر آموزشی بیمارستان هدف از برگزاری این کارگاه را افزایش توان علمی پرستاران در مقوله تریاژ و دسته بندی اصولی بیماران قبل از ورود به بخش های بیمارستان عنوان کردند.